info
Dank voor uw bezoek aan onze webshop! Hopelijk kunnen we u van dienst zijn...

Bekijk hier de vaak gestelde vragen en verdere toelichtingen.

aanbodWisselend aanbod

Het is de bedoeling dat de webshop een trouwe weergave is van het wisselend aanbod van onze winkel. Alle producten aanwezig op de webshop zijn ook effectief aanwezig in de winkel.

aanschuivenOnline besteld = eerst aan de kassa

Dit maakt dat u reeds vanaf 2 uur na het plaatsen van uw bestelling, uw pakje kunt komen ophalen. Zijn er toch nog onduidelijkheden dan zullen we u hieromtrent telefonisch proberen te bereiken.

Op het afgesproken uur mag u zich aan de kassa aanbieden en met voorrang uw bestelling afrekenen. Online besteld = altijd eerst aan de kassa. Prijzen en korting zijn indicatief en hangen af van juiste weging in de winkel.

aanbodKortingen

De online korting slaat enkel op producten die vers uit de toonbank verkocht worden. Stuk artikelen zoals brood of conserven vallen hier niet onder.

Online korting kan ook niet gecumuleerd worden met andere lopende kortingen in de winkel.

Favorieten in basisbon

U kan in het afrekenscherm via een klik op het icoontje een artikel uit uw bestelling vastleggen als een favoriet. Dit resulteert dat dit artikel in uw basisbon terecht komt. Een artikel welke reeds in uw basisbon zit, kan je herkennen aan het gekleurde icoontje . Om een favoriet terug te verwijderen uit uw basisbon doet u er best aan om dit via de opmerkingen door te geven zodat we ook intern onze productie, de favoriet uit uw basisbon kunnen verwijderen.

Verdere productinfo

Vooraleer de verkoop in de winkel effectief plaatsvindt, kan u over de door u gekozen producten nog verdere informatie vragen. Houdbaarheid, baktijd, allergenen, enz. U heeft het recht uw bestelling nog aan te passen ten gevolge van de ter plaatse opgedane informatie.